18/7/08

El més calent a l'aigüera surt al carrer

El més calent a l’aigüera torna a fer el directe amb l’estudi mòbil. La diferencia d’aquest estiu 2008 són els espais. Després d’una reforma en la recepció de la unitat mòbil, la nostra geografia de l’Escala ha crescut. El que volem dir es que ara podem escollir a on volem fer ràdio, fins ara no tenim opció i només des de alguns punts on les antenes es veiem podíem enllaçar la senyar radiofònica.

El primer programa l’hem fet des de la Platja, el segon a la plaça de l’Univers i aquest passat dijous 17 de juliol hem retransmet des de la Plaça de Pekín, tot recordant històries amb Jordi Piquè i Pere Gardella. En aquest últim programa també ens ha visitat Rafel Sabadí, el xef del Roser 1. En Rafalet va opinar sobre la situació turística i gastronòmica actual.

Dijous 24 de juliol serem a Sant Martí d’Empúries, un dels punts novetat d’aquest estiu. El pintor Lluís Roura serà un dels convidats.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Benvolguts,

Us volem presentar el nou poemari de Carles Duarte que hem publicat a Meteora. El seu títol és Maríntim i és un homenatge al litoral de l'Empordà i al mar en general com a forjador de sentiments i d'esperances. El llibre està dividit en tres parts i una d'elles està dedicada a L’Escala i a tot un seguit de geografies estimades de l’Empordà


Aquí teniu un petit tast del que podeu trobar al llibre (http://www.editorialmeteora.com/cat/fragment.php?id_LLIBRE=48) :

El mar
Per a Mayte Vieta

El mar és un retorn.

Matriu i sepultura,
gira el seu rostre d'horitzó
cap al cor de la tarda.

Deses els ulls
endins del cristall verd
travessat per la llum.

Ressona el lent batec
i un vell astre s'apaga.

Crema el Sol als teus llavis.

Neda el cos
i ets gest d'aigua dins l'aigua.

Són un somni les ones,
la pell.

I et commou el silenci,
el seu tacte.

Gràcies d’avançat. Salutacions cordials. Si voleu parlar amb l'autor només heu de contactar amb nosaltres.

Promoció Editorial Meteora
promocio@editorialmeteora.com
www.editorialmeteora.com
Gran Via de les Corts Catalanes, 794, ent. 1a
Telèfon 93 265 56 54
Fax 93 265 11 16