31/5/07

COM ESTAS? MILLOR DEL QUE EM MEREIXO


Uhhhhh, donem la benvinguda a tots els “aigüeros” i “aigüeres” del planeta al nostre blog. Hem escollit el 30 de maig per inaugurar la nostra publicació per diferents motius: en primer lloc perquè avui falten 215 dies per la festa de cap d’any, i en segon lloc perquè avui es el dia que van cremar la Joana d’Arc, just el mateix dia que van acabar d’escombrar la brossa de la zona zero a Nova York.
Volem ser el blog del poble, el de les noves idees, el que porta l’escala al cor. Sabem que amb tu podem ser atrevits i canviar el poble, escolta’ns !!!
Aquest blog trobareu allò que que fem a Ràdio l’Escala de 12h a 13h. Els dies que recordi que tinc un blog i sempre que no oblidi la contrasenya, actualitzarem la informació perquè entreu cada dia i bla bla bla. Per cert, necessitem fotos d’aigüeres per una exposició virtual...t’apuntes? Envia’ns les aigüeres més originals a aigueraradio@gmail.com.

L'ANY 2011 BARRAQUES A LA PLAÇA CATALUNYA


Des del forat de l’aigüera tot es veu més clar.Gràcies a les ganes de convèncer l’electorat, els escalencs hem pogut gaudir d’una festa major extra gràcies a la campanya del partits. Concerts, burros catalans, pujades amb globus, passejades amb teranyines, pallassos, més pallassos i més pallassos o grups d’animació infantil, actuacions musicals de tot tipus, cançó de taverna, disco mòbil, conjunt...uffff i encara no hem entrat a la part gastronòmica....sopars a peu dret als millors restaurants, berenars populars, anxoves, embotits, xips, cremat i coca per tothom, pastes, dolços i cava a qualsevol intervenció, míting o el que sigui. Fins i tot aquest any hem pogut anar a cine, al CER s’ha projecte el documental de l’Al Gore. Tot això està molt bé, és una entrada triomfal a la primavera.

Des de l’aigüera i amb l’aprovació de la gent del carrer (encara que només siguin 3 o 4) volem una fira política a plaça Catalunya. La plaça que tanta pasta va costar s’ha de rendibilitzar millor. Proposem que cada candidatura disposi d’una barraca semblant o no a les conegudes de la festa major. Cada partit decora la barraca amb els seus colors i la imaginació . Per exemple una caricatura del candidat, imatges divertides de la campanya, una TV de plasma amb les millors intervencions. Tantes barraques com candidatures , un sól escenari per tots els esdeveniments: mítings, concerts de rock, actuacions infantils, cremats, projeccions de vídeos o pel·lícules etc

Us imagineu una vila on esta de festa cada dia de la campanya? Totes les famílies cap a l’antic Miramar que hi ha festa, la festa de la democràcia. L’aigüera es compromet a insistir a partir de l’any 2010 per fer realitat una campanya ben festiva, i a buscar una personalitat que inauguri la fira, per exemple Gerry Adams.