30/5/07

EN MORENO SURT DE L'ARMARI


No hi ha dubte, el noi de can Moreno es un perill simpàtic. Ha estat més de 5 mesos siguin l’inventor, creador, autor, ideòleg, promotor, sociòleg i redactor col·laborador del blog més misteriós de tots: políticament correcte. Josep Maria Moreno, des de diumenge passat , un anònim menys de l’Escala, ha estat aquesta setmana al més calent a l’aigüera amb les intencions d’explicar com aconseguit salvar el secret de tots els curiosos escalencs. Aquest blog li em atorgat a moltes persones, la majoria amb alguna afinitat política, però mai em pensat que seria en Moreno. Perquè em de pensar que en Moreno gastaria tantes hores en un blog? No siguem dolents, aquest simpatitzant del At Madrid sempre ha tingut inquietuds periodístiques i que carai...quedar-se amb la gent és un gust. El blog s’ha basat en oferir informació de cada partit (com si fos una necessitat),enquestes i més enquestes amb preguntes treballades i un chat on cada un ha pogut opinar sobre que guanyarà la champions del 27-M. Li agraïm a en Josep Maria i li donem l’anxova (té varies vaques tremoloses) per saber aguantar tot aquest temps i entretenir a tots aquells que el misteri ha pogut més que el nostre sentit comú. I ara que Josep Maria?
Aquí algunes propostes de caire misterios per seguir entretenint la vila:
1- Que algú et deixi un tractor o un altre automobil de camp semblant i vas a fer cercles de mides semblants a un ovni en algun camp de conreu proper a l’Escala.
2- Enterrar a Empúries un tall de tenora perquè l’Aquilué posi en dubte qui van ser els primers sardanistes.
3-Inventar-te un nou blog que es digui políticament incorrecte i que els escalencs votin als regidors que haurien d’anar al carrer, un comptador d’errors polítics i un altre d’ingressos de la grua , l’empleat municipal més enfadat de la setmana i tot allò que surti de la teva infinita imaginació . Anims Moré...que no es viu d’una sola victòria!!!

ENTREVISTA A ALBERT PRAT, UN PESCADOR DE L'ESCALAAlbert Prat “Si veniu dissabte a la plaça us convidem a Cremat”

Prat es membre dels Pescadors de l’Escala. Aquest dijous ha estat a l’aigüera per promocionar el nou disc, el número 22 de la seva discografia. Lluny de la mar és un disc ben enregistrat amb tres noves cançons i algunes clàssiques perque ningú trobi a faltar el meu avi i compri el disc. Els Pescador presenten el disc aquest dissabte a la plaça Victor Català.


Aiguera.Perque el disc es diu lluny de mar?
Albert Prat.Es diu així perquè hi ha una cançó d'un faroner que obre la porta de bat a bat i en comptes de trobar el mar troba la ciutat.

Aig. Sempre hi ha d’haver el meu avi en un disc?
AP.Si, perque si no no el venem La gent que et compra el disc vol saber abans si hi ha el meu avi.

Aig.En alguna cantada no heu tocat el meu avi?
Ap.Si, un cop, vam decidir no tocar i al baixar de l'escenari la comissió organitzadora ens va dir que ho toquem el meu avi o no cobrem.

Aig. I que vau fer?
AP.Vam pujar a tocar el meu avi

Aig. Hi han temes nous dels Pescadors?
AP.Si, juguem a enamorar-nos que es d'una ex alumne meva (Mercé Font) la meva fada (Josep Bastons)i lluny de mar, que le composat jo mateix amb el Miquel Espigolé.

Aig.Sou internacionals, heu actuat a Argentina. Com es un argentí escoltant els Pescadors de l'Escala?
Ap.Molt sorpresos, ells valoraven que 4 persones fessin tanta feina, quatre veus, quatre instruments. Ens demanaven la traducció perquè notaven cançons carregades de sentiment i volien saber el significat. De fet vam tocar en casals catalans i l’experiència va ser magnifica.

Aig.I a la televisió?
Ap. Uf em d'anar a una tele i no es deixen tocar en directe, ha de ser en Play Back...a nosaltres no ens agrada fer play back.

Aig. Que escoltarem a la plaça Victor Catala?
Ap.Les cançons del nou disc i al escollirem alguns clàssics que sempre son ben rebuts

Aig.Temps enrera us vau queixar d'aquest ajuntament pel poc suport. Ha canviat?
Ap.Aquesta vegada no es podem queixar. De fet només em demanat la plaça Victor Català, cadires i un endoll per connectar...de fet ens va costar lligar-ho amb l'Ajuntament, però ens ho han donat.

Aig.Convida a as escalencs?
Ap.Tots sereu benvinguts a la plaça i haurà cremat.