11/6/07

LA FESTA BLAVA JA!!! VOLEM LA FESTA ZB


La fidelitat d’un color que fa estiu

El 15 de juny entra en funcionament la zona blava. Tots la coneixem, arriba sempre pels vols de juny i no ens deixa fins la diada nacional de Catalunya. Defensors i detractors; uns perquè han de pagar per aparcar, els altres contents perquè pagant podem aparcar. Uns comerciants contents perquè hi ha rotació i els seu clients arriben al comerç, altres no ho estan perquè pagar per deixar el cotxe per anar a comprar és un “atràs” ufff hi ha de tot. És el debat clàssic de final de primavera, és una discussió de Sant Joan.

Des de l'aigüera...

Des de l’aigüera (que tot es veu amb més felicitat) em buscat una idea que no soluciona res de res però ens pot donar dues alegries. Sensibilitzats i preocupats amb mesura per aquesta problemàtica hem començat a pensar i ha reflexionar.
La majoria de negocis tenen els seus petits detalls perquè el consumidor estigui més content, un “regalet”, un petit descompte, una participació de loteria per Nadal, un sorteig d’una panera, un xupito en el bar...etc Nosaltres proposem que l’empresa de la zona blava ens brindi un parell de festes, una per donar la benvinguda i l’altre per dir adéu i fins l’any que bé.
La Festa ZB es la farra que necessitem per reduir la tensió que tenim cada vegada que posem una moneda a canvi de res material. Una festa que ajudi a oblidar que els amos de la zona blava són uns pesseters. Una festa que ha d’aconseguir que algú rigui i es diverteixi quan pronuncia zona blava, parquímetre, sanció, anul·lació , només són 5 minuts etc

No demanem un streptees de les empleades i empleats de la ZB, si no alguna cosa menys atrevida, més senzilla i molt divertida.
Aquí va el que podria ser un programa de la Festa ZB pels escalencs.

Els 5 puntals de La Festa ZB

1-La festa ZB es farà en una platja amb bandera blava on hi ha també ZB. Per exemple obrim la temporada a la platja i la tanquem al Riells, o al revés, l’ordre no fa la cosa, a la cosa ja li donarem ordre.
2- Ha de ser un ball a la platja amb música que faci estiu, alegre, ballable divertida, música de pre-revetlla. El Dj a de començar amb el merenge Azul de Cristian i acabar la sessió amb la sintonia de Verano Azul deixant entrar els nens amb bicicleta per posar el punt i final a la festa ZB.
3-Barril de cervesa i llimona GRATIS per tothom i 4 sardines (peix blau-Zona Blava mmm)
4-L’organització regalarà samarretes de color blau per tothom amb un parquimetre dibuixat al davant i la frase “estic blau” al darrera.

5-Amb el codi del tiquet de zona blava d’aquell dia entrem en un sorteig de diverses coses: abonaments anuals, un distintiu que sigui la immunitat per aparcar on vulguem i gratis, o bé tiquets d’anul·lacions gratuïtes.

La Festa ZB ha de ser un esdeveniment que acosti els ciutadans a un debat d’harmonia, un ambient de festa perquè ens sentim millor del que ens mereixem.