4/7/07

PERQUE NO ES FA L’AIGÜERA DES DE LA PLATJA????


Per avui dimecres l’equip del “més calent” ha anunciat un programa en directe des de la platja de l’Escala. A les 9 del matí el programa s’ha suspès mitjançant un comunicat al programa preguntes freqüents. Perquè? Aquí us deixem les dues versions de suspensió.

VERSIÓ “A”

Els motius són clarament meteorològics. Aquest matí em mira’t el cel i ens ha dit clarament les següents paraules “ com us acosteu a la platja amb un altaveu i un micròfon i senti les vostres veus penso descarregar una tempesta i una tramuntana que no quedarà res de la vostra flamant carpa” Escoltant les paraules del cel , sumat a la previsió del gran Josep Pasqual, el nostre meteoròleg de l’Estarit, hem pensat que no val la pena. Les intencions de l’equip són molt clares: entrevistar els banyistes i els turistes que passejant per la platja i posar en marxar el comptador de fotografies que li fan a la cobla. Amb mal temps no pot ser.

VERSIO “B”

Mal temps??? I què? L’equip de l’aigüera no li fa por el mal temps ni les amenaces del cel. Tenim una súper carpa que ens protegeix de qualsevol cosa. La Versió “A” està carregada de punyetes!!!! Que fa mal temps, millor!!! Es que no és més interessant entrevistar turistes frustrats pel mal temps? Transmetre en directe les corredisses dels banyistes i els clients dels comerços locals. I la policia de la zona blava? Una bona entrevista a peu d’asfalt a un poli moll. Seria genial, però el principal motiu que no fem el programa a la platja és perquè entenem que avui es una dia festiu per la ràdio en directe i per tant no volem ser còmplices de la gran festa yankie que suposa el 4 de juliol. Passem totalment de fer un programa excepcional el dia que els americans tiren coets i mengen carn amb salsa BBQ per celebrar el seu Sant Jordi o sant fermin o el que sigui que celebrin avui. Per tant: demà 5 de juliol l’equip del “més calent” serà a la Platja.