3/10/07

OKTOBERFOREST A L'ESCALA

No ho entenc, no ho entenc, no ho entenc, o els de turisme tenen pocs recursos o no tenen pasta o passen d'enriquir els participants dels seus concursos. Em recorda aquells concursos que has de saber de tot per guanyar una entrada per anar a un pobre espectacle devaluat.



En primer lloc felicitem a l’Agnès Figueres (a l'esquerre de l'Estanis), la felicitem de forma especial per ser la persona de tots els temps que més a lluitat per aconseguir un sopar per dues persones. El seu cartell es el guanyador (Festa de l'Anxova), tot i que es mereix un sopar mensual durant un any en el restaurant que vulgui, haurà d'acceptar el petit obsequi de turisme...un sopar per dues persones.


Si a Munich celebren l'Oktoberfest nosaltres aquest mes fem l'oktoberforest. Vols passar un cap de setmana a la casa forestal? Vols ser l'enveja del poble i viure en una casa que difícilment mai viuràs? t'agradaria “fardar” de casa? Acabar de lligar-te al teu amor impossible amb un sopar íntim a la caseta de Sant Martí? GUANYA-T'HO, Participa al concurs gastronòmic.


El premi es un cap de setmana a la casa forestal i una passejada en barca. El concurs té lloc aquest cap de setmana, és una activitat més de la Festa de l'anxova.

4 idees aigüeres i una prohibició:

1- Que participi l’Agnès Figueras. Si guanya tindrà sopar, casa i barca...s'acostarà a un bon premi.
2- El guanyador hauria de convidar a una festa els altres concursants perdedors la nit de dissabte per compartir una estona el premi.
3-Alguna noia-turisme hauria de portar l’esmorzar al matí (els patins són opcionals). Un bon esmorzar d'hotel empurità.
4-Tv L'Escala hauria d’instal·lar càmares per emetre en directe la vida del guanyador, un "Gran Guanyador"
5-No val
posar un cartell que es pugui llegir "En Venda" o un "Per Llogar" a la casa forestal, s'han de fer més edicions del GG

No hay comentarios: