27/6/07

SMS PER L'ESTANIS "SOM UNA VILA, NO UNA CIUTAT"


Quantes vegades haurem d’insistir des de l’aigüera perquè quedi clar que no som una ciutat, som una vila. L’alcalde de l’Escala, el socialista Estanis Puig, un cop investit com alcalde, es va dirigir al públic assistent amb les següents paraules lamentablement no serè breu. Tinc preparat un discurs que jo crec que ha de marcar una mica els principis, nosaltres ens mourem des de avui mateix.
Conseller, benvingut, gràcies per la seva assistència, li agraeixo molt que avui sigui aquí. Rafel...senador. Josep Maria...senyores i senyors, CIUTADANS I CIUTADANES
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Noooooo!!!!

Ja hi som!!! Una vegada més ens tracten de ciutadans sense viure en una ciutat. No, no i no. Som un poble, som vilatans, escalencs, habitants d’una vila, tal com diu a la façana de l’ajuntament “Casa de la vila” vilatans d’aquest món. Si volguéssim viure en una ciutat aniríem a viure a Atlantic City, Yakarta, Brasilia, Ankara, Casablanca o qualsevol ciutat que ens sedueixi el google earth. Però no és el cas!!! Vivim a l’Escala per que no som de ciutat.

Vaca tremolosa només començar

Només li ha faltat un dia per ser mereixedor de la vaca tremolosa. Tranquil Estanis, som bona gent i creiem que la podem retirar per allò dels 100 dies de confiança que et mereixes. No som tant malvats, ens consta que el passat dilluns vas fer un esforç en el teu programa a Ràdio l’Escala i vas corregir-te. Del que no estem segurs és si ho vas fer per evitar dir CIUtadans o per que realment has entens que no som una ciutat mmmmmm???

Et proposem algunes idees:

1-Fer arribar una circular als departaments públics municipals perquè tots els funcionaris utilitzin la paraula vila.
2-Canviar el missatge del contestador automàtic de l’Ajuntament per “Heu truca’t a l’Ajuntament de la vila de l’Escala”
3-El corrector dels ordinadors de l’Ajuntament haurien de marcar en vermell "ciutadà."
4-Canviar les sigles de l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC) per l’oficina d’atenció al vilatà (OAV)

Confiem amb les noves idees, una pot ser canviar la ciutat per un poble. Que et sembla?

No hay comentarios: