3/10/07

TORNA, TORNA I NO ÉS EN SERRALLONGA!!!


Aigüeres i aigüeros de l'Escala, em tornat!!! No explique'm els nostres viatges perquè no som intoxicadors informatius ni disparem bales d'enveja a la comunitat que encara no ha fet vacances. Amb la crisis “post vacacional”, la síndrome del dilluns, el mal de cap de recordar contrasenyes i amb les poques ganes de treballar en un ofici de veritat...tornem a la Ràdio!!!!

La temporada 2007-2008 passarà per on sigui per ser l'any que la ràdio es veu per la tele. Unes cameres de Tv l'escala ens apuntaran quan fem l’aigüera. Tindrem la sensació de ser en un caixer automàtic? En tot cas podreu comprovar que no sempre ens afaitem, que vestim malament i que fem gestos estranys com si fóssim italians. Aquest any hi hauran més novetats en el programa, per exemple mmmmmrrr .... etc etc i etc

Com ja sabeu ....estem millor del que ens mereixem perquè el futur es incert però meravellós!!!
(cèlebre aigüera)
JJ Aigüera

OKTOBERFOREST A L'ESCALA

No ho entenc, no ho entenc, no ho entenc, o els de turisme tenen pocs recursos o no tenen pasta o passen d'enriquir els participants dels seus concursos. Em recorda aquells concursos que has de saber de tot per guanyar una entrada per anar a un pobre espectacle devaluat.



En primer lloc felicitem a l’Agnès Figueres (a l'esquerre de l'Estanis), la felicitem de forma especial per ser la persona de tots els temps que més a lluitat per aconseguir un sopar per dues persones. El seu cartell es el guanyador (Festa de l'Anxova), tot i que es mereix un sopar mensual durant un any en el restaurant que vulgui, haurà d'acceptar el petit obsequi de turisme...un sopar per dues persones.


Si a Munich celebren l'Oktoberfest nosaltres aquest mes fem l'oktoberforest. Vols passar un cap de setmana a la casa forestal? Vols ser l'enveja del poble i viure en una casa que difícilment mai viuràs? t'agradaria “fardar” de casa? Acabar de lligar-te al teu amor impossible amb un sopar íntim a la caseta de Sant Martí? GUANYA-T'HO, Participa al concurs gastronòmic.


El premi es un cap de setmana a la casa forestal i una passejada en barca. El concurs té lloc aquest cap de setmana, és una activitat més de la Festa de l'anxova.

4 idees aigüeres i una prohibició:

1- Que participi l’Agnès Figueras. Si guanya tindrà sopar, casa i barca...s'acostarà a un bon premi.
2- El guanyador hauria de convidar a una festa els altres concursants perdedors la nit de dissabte per compartir una estona el premi.
3-Alguna noia-turisme hauria de portar l’esmorzar al matí (els patins són opcionals). Un bon esmorzar d'hotel empurità.
4-Tv L'Escala hauria d’instal·lar càmares per emetre en directe la vida del guanyador, un "Gran Guanyador"
5-No val
posar un cartell que es pugui llegir "En Venda" o un "Per Llogar" a la casa forestal, s'han de fer més edicions del GG